Materiaal Uitgelicht

Geluidsdempende koptelefoons en oordopjes – januari 2017

We hebben een review geschreven waarin verschillende geluidsdempende koptelefoons en oordopjes met elkaar vergeleken wordt. Vooraf wordt wat meer verteld over de inzet en het waarom van deze geluidsdempers. Klik op de download hieronder om het gehele review te lezen.

Review-geluidsdempende-koptelefoons-1.doc (446 downloads)

Knetterzeep – oktober 2016
Het laatste jaar zien we steeds vaker de vrolijk gekleurde bussen van knetterzeep voorbij komen en hun o zo grappige knetterpeer. Maar wat is het nu eigenlijk precies en wat kun je ermee?

Knetterzeep is een reinigend schuim wat je uit een spuitbus haalt waarmee je handen kunt wassen zonder water te gebruiken. Zodra het op je handen komt, begint het echter een knetterend geluid en prikkelend gevoel te geven. Vandaar de naam knetterzeep. Als je het schuim dan ook nog uitsmeert over je handen gaat het nog harder knetteren.

Deze zeep is erg leuk voor alle prikkelzoekers onder ons, groot en klein. Wees wel voorzichtig met het aanbieden voor een eerste keer. Laat het eventueel eerst horen bij jezelf en spuit het niet zonder waarschuwing op iemand zijn hand. Het moet een leuke ervaring worden en geen schrikreactie teweeg brengen. Op dit moment is er ook alleen de geur appel/peer verkrijgbaar. Een heerlijke frisse zoete geur, maar niet ideaal voor sommige mensen die erg gevoelig reageren op sterke geuren. Maar niet getreurd, binnenkort komt er een nieuwe variant op de markt waar geen geur aan zit.

Wij hebben de knetterzeep uitgetest bij kinderen, maar ook volwassenen. Iedereen was eigenlijk wel heel nieuwsgierig. Sommige kinderen en volwassenen vonden de sensatie iets te sterk of de geur te intens. Maar de meesten hadden de grootste lol en wilden alleen maar hun handen nog meer wassen met deze knetterzeep.

Een ideaal zeepmiddel om je handen te wassen voor mensen die van zoete geuren houden en wel geprikkeld willen worden. Of het nu is om je handen te wassen als ze vies zijn of om jezelf weer even alert te maken in de klas of tijdens een vergadering. Even een knetterzeep break en je bent weer helemaal wakker geschud.

Meer informatie over deze zeep kun je vinden op de website vanĀ Knetterzeep

Knetterzeep